Λίγα λόγια για εμάς

Καλώς ήρθατε στην Intered Κέρκυρας

Η Intered Κέρκυρας ξεκίνησε να παρέχει εκπαίδευση και υπηρεσίες πληροφορικής το 2006. Είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο ECDL και αρκετές εκατοντάδες υποψήφιοι την έχουν εμπιστευτεί για την εκπαίδευσή και την πιστοποίησή τους. Το εκπαιδευτικό προσωπικό είναι απόφοιτοι ανώτατης εκπαίδευσης με μεγάλη διδακτική εμπειρία.

Το κέντρο έχει 2 αίθουσες διδασκαλίας, βιντεοπροβολέα, και ξεχωριστό χώρο πρακτικής εξάσκησης. Ειδικό λογισμικό πρακτικής εξάσκησης και δυνατότητα μαθημάτων μέσω διαδικτύου. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι πιστοποίηση ECDL, ECDL Expert, AutoCad 2D-3D, Σχεδιασμός Ιστοσελίδων WebStarter, GIS, ειδικά παιδικά τμήματα με βιβλία ειδικά διαμορφωμένα ανάλογα με την ηλικία.

Στο κέντρο η εκπαίδευση είναι μόνο το πρώτο μέρος. Υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τους μαθητές μας για τις εξελίξεις στον χώρο και κατάλληλη ενημέρωση. Βοήθεια και μετά το πέρας της εκπαίδευσης τόσο σε τεχνικά θέματα (τεχνική υποστήριξη υπολογιστών) όσο συμβουλές για αγορές ηλεκτρονικού εξοπλισμού, βοήθεια στην δημιουργία βιογραφικού, σύνδεση με την αγορά εργασίας.

Η Intered δεν είναι απλά ένα κέντρο εκπαίδευσης. Είναι ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας με δραστηριότητες και συνεργασίες με άλλους φορείς. Διοργάνωση ομιλιών στο εμπορικό επιμελητήριο με θέμα την ασφάλεια και το διαδίκτυο, συνεργασία με τον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Κέρκυρας, εκδρομές περιβαλλοντικής ευαισθητοποιήσης για παιδιά  είναι μόνο μερικές από τις δράσεις του κέντρου.

int.jpg
2 Καθηγητές
1267 Εκπαιδευόμενοι
426 Εξεταστικές
6336 Ενότητες

Οι καθηγητές μας

Όλοι οι καθηγητές μας έχουν μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων και ενημερώνονται συχνά για τις εξελίξεις στον τομέα τους. Εκπαιδεύονται και χρησιμοποιούν τις πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους.

Νίκος Τζιλιάνος

Νίκος Τζιλιάνος

Πληροφορική
Προβατάς Αντώνης

Προβατάς Αντώνης

AutoCad

Εκπαίδευση για ένα καλύτερο επίπεδο ζωής

 

Διευθυντής Σπουδών: Νικόλαος Τζιλιάνος

Email: interker@otenet.gr

 

Ωράριο

  • Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00πμ μέχρι 9:00μμ
  • Σάββατο 9:00πμ to 5:00μμ
  • Κυριακή: Κλειστά
© 2018 Intered Κέρκυρας. All Rights Reserved.