Ενότητες

( 2 Ratings )
70 €

Ψηφιακό Μάρκετινγκ - Digital Marketing

Σε αυτή την ενότητα θα μάθετε τις βασικές έννοιες και δεξιότητες του Digital Marketing, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας διαδικτυακής παρουσίας (web presence), της βελτιστοποίησης του περιεχομένου για τις μηχανές αναζήτησης, της χρήσης των μέσων κοινωνικών δικτύωσης, της υλοποίησης online διαφήμισης και marketing καθώς και της παρακολούθησης και βελτίωσης διαφημιστικής καμπάνιας με την χρήση analytics.

( 1 Rating )
50 €

Προστασία Δεδομένων Data Protection

Mε την ενότητα ECDL Data Protection θα αποκτήσετε θεμελιώδεις γνώσεις για τις έννοιες και τις αρχές προστασίας δεδομένων (data protection), τα δικαιώματα των υποκειμένων των δεδομένων, την εφαρμογή πολιτικών και μέτρων προστασίας δεδομένων, και τη συμμόρφωση με τις κανονιστικές διατάξεις, όπως το GDPR.

( 1 Rating )
30€

Υπηρεσίες Διαδικτύου

Σε αυτή την ενότητα θα μάθετε τις βασικές έννοιες και δεξιότητες που σχετίζονται με την περιήγηση στο Διαδίκτυο, την αποτελεσματική αναζήτηση πληροφοριών, τις ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές, τη χρήση της διαδικτυακής επικοινωνίας, κριτική αξιολόγηση διαδικτυακού περιεχομένου και τη χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

( 0 Rating )
- €

AutoCad

Σχεδίαση σε 2 ή 3 διαστάσεις μέσω Η/Υ. Τα αρχικά CAD σημαίνουν Computer Aided Design. Σχεδιασμός με την βοήθεια του υπολογιστή. Το AutoCAD χρησιμοποιείται από αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, σχεδιαστές κοσμημάτων, διακοσμητές και πολλούς άλλους. Έχει εκδόσεις για δύο ή τρεις διαστάσεις ανάλογα με τις ανάγκες. Παρέχει εργαλεία σχεδιασμού, φωτορεαλισμού και άλλα.

 

( 2 Ratings )
30€

Βασεις Δεδομενων

Μάθετε πως να δημιουργείτε βάσεις δεδομένων. Από ένα απλό τηλεφωνικό κατάλογο μέχρι την δημιουργία πελατολογίου/προμηθευτών. Θα μπορείτε να φτιάξετε πίνακες, σχέσεις μεταξύ των πινάκων, φόρμες εισαγωγής δεδομένων, ερωτήματα και εκθέσεις. Θεωρία βάσεων δεδομένων για τον σχεδιασμό της βάσης.  

( 1 Rating )
30€

Επεξεργασία Κειμένου

Μάθετε πως μπορείτε να κάνετε καθημερινές εργασίες, όπως είναι η δημιουργία εγγράφων, η μορφοποίησή τους και χρήσιμες τεχνικές βελτιστοποίησης παραγωγικότητας. Είτε θέλετε να φτιάξετε το βιογραφικό σας ή πρόσκληση σε ένα παιδικό πάρτι, μια εργασία για το σχολείο ή μια διπλωματική για ένα μεταπτυχιακό ή μια επιστολή, θα μάθετε πώς να τα κάνετε πιο γρήγορα και παραγωγικά. Στην ύλη συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων πίνακες, εισαγωγή εικόνων, συγχώνευση αλληλογραφίας, στηλοθέτες.

( 0 Rating )
30€

Παρουσιάσεις

Μάθετε πως να δημιουργείτε παρουσιάσεις επαγγελματικού επιπέδου. Δημιουργία, μορφοποίηση και προετοιμασία παρουσιάσεων για επαγγελματικούς λόγους ή για πανεπιστήμια/μεταπτυχιακά. Δείτε ποιοι είναι οι σωστοί τρόποι δημιουργίας διαφανειών, ενημερωθείτε για την ψυχολογία κοινού και όλα τα μυστικά για μία επιτυχημένη παρουσίαση ανάλογα με το κοινό. Μάθετε την σωστή χρήση των εφέ και των εναλλαγών διαφανειών καθώς και τις διαφορετικές χρήσης των εκτυπώσεων μια παρουσίασης.

( 1 Rating )
30€

Υπολογιστικά Φύλλα

Μάθετε πως μπορείτε να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας, να κρατάτε σε λίστα τηλέφωνα, τιμολόγια και άλλα. Θα μπορείτε να ολοκληρώσετε εργασίες που σχετίζονται με τη δημιουργία, τη μορφοποίηση, την τροποποίηση και την χρήση υπολογιστικών φύλλων σε συνδυασμό με τη χρήση βασικών τύπων και συναρτήσεων. Επίσης θα μάθετε να εισάγετε, να μορφοποιείτε και αξιοποιείτε γραφήματα καθώς και βέλτιστες πρακτικές για την εκτύπωση των φύλλων εργασίας.

( 0 Rating )
30€

Χρήση Υπολογιστή και Διαχείριση Αρχείων

Σε αυτή την ενότητα θα μάθετε να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας ή το λάπτοπ σας. Θα αποκτήσετε τις βασικές δεξιότητες σχετικά με την χρήση συσκευών (devices), τη δημιουργία και διαχείριση αρχείων, την χρήση δικτύων(networks) και την ασφάλεια δεδομένων (data security) και τη σημασία των αντιγράφων ασφαλείας (backup). Αναλυτική αναφορά σε όλα τα ακρωνύμια πληροφορικής που βλέπετε καθημερινά όπως VDSL, Mbps, ISP και άλλα. 

 

Διευθυντής Σπουδών: Νικόλαος Τζιλιάνος

Email: interker@otenet.gr

 

Ωράριο

  • Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00πμ μέχρι 9:00μμ
  • Σάββατο 9:00πμ to 5:00μμ
  • Κυριακή: Κλειστά
© 2018 Intered Κέρκυρας. All Rights Reserved.