Άλλες ενότητες

( 2 Ratings )
30€

Βασεις Δεδομενων

Μάθετε πως να δημιουργείτε βάσεις δεδομένων. Από ένα απλό τηλεφωνικό κατάλογο μέχρι την δημιουργία πελατολογίου/προμηθευτών. Θα μπορείτε να φτιάξετε πίνακες, σχέσεις μεταξύ των πινάκων, φόρμες εισαγωγής δεδομένων, ερωτήματα και εκθέσεις. Θεωρία βάσεων δεδομένων για τον σχεδιασμό της βάσης.  

( 0 Rating )
30€

Παρουσιάσεις

Μάθετε πως να δημιουργείτε παρουσιάσεις επαγγελματικού επιπέδου. Δημιουργία, μορφοποίηση και προετοιμασία παρουσιάσεων για επαγγελματικούς λόγους ή για πανεπιστήμια/μεταπτυχιακά. Δείτε ποιοι είναι οι σωστοί τρόποι δημιουργίας διαφανειών, ενημερωθείτε για την ψυχολογία κοινού και όλα τα μυστικά για μία επιτυχημένη παρουσίαση ανάλογα με το κοινό. Μάθετε την σωστή χρήση των εφέ και των εναλλαγών διαφανειών καθώς και τις διαφορετικές χρήσης των εκτυπώσεων μια παρουσίασης.

( 0 Rating )
30€

Χρήση Υπολογιστή και Διαχείριση Αρχείων

Σε αυτή την ενότητα θα μάθετε να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας ή το λάπτοπ σας. Θα αποκτήσετε τις βασικές δεξιότητες σχετικά με την χρήση συσκευών (devices), τη δημιουργία και διαχείριση αρχείων, την χρήση δικτύων(networks) και την ασφάλεια δεδομένων (data security) και τη σημασία των αντιγράφων ασφαλείας (backup). Αναλυτική αναφορά σε όλα τα ακρωνύμια πληροφορικής που βλέπετε καθημερινά όπως VDSL, Mbps, ISP και άλλα. 

 

Διευθυντής Σπουδών: Νικόλαος Τζιλιάνος

Email: interker@otenet.gr

 

Ωράριο

  • Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00πμ μέχρι 9:00μμ
  • Σάββατο 9:00πμ to 5:00μμ
  • Κυριακή: Κλειστά
© 2018 Intered Κέρκυρας. All Rights Reserved.